Demigod

Tutaj zakładamy tematy o zespołach metalowych!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
firesoul

Demigod

Post autor: firesoul »

Fan death metalu ze mnie średni mówiąc delikatnie ale tej płyty akurat mogę słuchać niemal w kółko. Surowizna brzmienia połączona z chorymi, pokręconymi riffami, niepokojącą melodyką solówek i złowrogim growlingiem Esy Lindena tworzy klimat piekielny!
Co o tym krążku myślą forumowi fachowcy od deathu?
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Pomiot szatana.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Szczerze mówiąc nie słyszałem
c.o.c.

Re: Demigod - Slumber Of Sullen Eyes (1992)

Post autor: c.o.c. »

firesoul pisze:Fan death metalu ze mnie średni mówiąc delikatnie ale tej płyty akurat mogę słuchać niemal w kółko. Surowizna brzmienia połączona z chorymi, pokręconymi riffami, niepokojącą melodyką solówek i złowrogim growlingiem Esy Lindena tworzy klimat piekielny!Co o tym krążku myślą forumowi fachowcy od deathu?
myślę, że tej płyty na oczy nie widziałeś. poza tym wolę Ripping Corpse i Hellwitch, których płyt też na oczy nie widziałeś, więc o czym tutaj rozmawiać.
firesoul

No pochwal się swoimi wydaniami, pochwal, całe forum wstrzymuje oddech
A propos, to ty się wysrałeś z ostatnich trzech stówek kupując ją ode mnie na allegro?
c.o.c.

firesoul pisze:No pochwal się swoimi wydaniami, pochwal, całe forum wstrzymuje oddechA propos, to ty się wysrałeś z ostatnich trzech stówek kupując ją ode mnie na allegro?
na allegro nie kupuję praktycznie niczego od 6 lat. nie wiem jakiemu idiocie sprzedałeś płytkę wartą 25 euro za 300 zł. chyba wyszedł spod kamienia.

firesoul pisze:No pochwal się swoimi wydaniami, pochwal, całe forum wstrzymuje oddechA propos, to ty się wysrałeś z ostatnich trzech stówek kupując ją ode mnie na allegro?
co do wydań, to myślę, że większości tych płyt nie zobaczysz do końca życia. nawet w internecie.
firesoul

Średnio mnie interesuje skąd wyszedł i chyba nie był największym idiotą na allegro bo kilku przed nim wyskoczyło z ponad 4 stów.
Może byś w swej łasce nas trochę oświecił i napisał coś o tej płycie, na której jak rozumiem zjadłeś zęby?
c.o.c.

firesoul pisze:Średnio mnie interesuje skąd wyszedł i chyba nie był największym idiotą na allegro bo kilku przed nim wyskoczyło z ponad 4 stów.Może byś w swej łasce nas trochę oświecił i napisał coś o tej płycie, na której jak rozumiem zjadłeś zęby?
leszcz kupił sobie płytę po 15 latach od wydania i chce poszpanować przed biedniejszymi, bardziej ułomnymi, niezaradnymi życiowo metaluchami. to jest moja diagnoza względem tego tematu. z Finlandiii polecam Putrenance, Lubricant, Funebre i Convulse. tylko pierwsze wydania. może naciągniesz jakiegoś gamonia na allegro. choć za 1 i 4 musiałbyś dać z 500 zł jak nie lepiej.
firesoul

Łokurwa, dr House! Rispekt miszczu!