Wasze nadzieje płytowe na rok 2012

Wszystko o płytach 2012 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

Chyba czas najwyższy zacząć dyskusję o potencjalnych przyszłorocznych nowościach i o kapelach, na które najbardziej liczymy
U mnie na 2012 rok między innymi:
Kreator, Lacuna Coil, Dark Empire, Persuader, Radiance, Adagio, Jeff Loomis, Sybreed, Therion, Trail of Tears, Gojira, Miseration.
Największą ozdobą przyszłego sezonu będzie starcie tytanów perkusji pomiędzy panami Hoglan (nowy album Fear factory), Kollias (nowy album Nile) i Yeung (nowy album Divine Heresy).
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Chyba czas najwyższy zacząć dyskusję o potencjalnych przyszłorocznych nowościach i o kapelach, na które najbardziej liczymy
U mnie na 2012 rok między innymi:
Kreator, Lacuna Coil, Dark Empire, Persuader, Radiance, Adagio, Jeff Loomis, Sybreed, Therion, Trail of Tears, Gojira, Miseration.
Największą ozdobą przyszłego sezonu będzie starcie tytanów perkusji pomiędzy panami Hoglan (nowy album Fear factory), Kollias (nowy album Nile) i Yeung (nowy album Divine Heresy).
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Czytanie powtarzających się od kilku lat rok w rok nadziei na nową płytę Persuader działa na mnie jak najlepszy kabaret
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Czytanie powtarzających się od kilku lat rok w rok nadziei na nową płytę Persuader działa na mnie jak najlepszy kabaret
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Może tym razem się doczekamy
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Może tym razem się doczekamy
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

pan_Heathen pisze:Czytanie powtarzających się od kilku lat rok w rok nadziei na nową płytę Persuader działa na mnie jak najlepszy kabaret
Mogą Angel Dust adidaski pastować.
Psychotic Waltz!!!
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

pan_Heathen pisze:Czytanie powtarzających się od kilku lat rok w rok nadziei na nową płytę Persuader działa na mnie jak najlepszy kabaret
Mogą Angel Dust adidaski pastować.
Psychotic Waltz!!!
Awatar użytkownika
piciu6

Re: Wasze nadzieje płytowe na rok 2012

Post autor: piciu6 »

Kamilbolt pisze:Największą ozdobą przyszłego sezonu będzie starcie tytanów perkusji pomiędzy panami Hoglan (nowy album Fear factory), Kollias (nowy album Nile) i Yeung (nowy album Divine Heresy).
Tytan jest jeden , Neil Part i przez przypadek wydaje w przyszłym roku płytę pod niewinną nazwą RUSH [ na kolana chamy ]
, ponadto dorzucam elfów z Black Sabbath i jestem zadowolony
piciu6

Re: Wasze nadzieje płytowe na rok 2012

Post autor: piciu6 »

Kamilbolt pisze:Największą ozdobą przyszłego sezonu będzie starcie tytanów perkusji pomiędzy panami Hoglan (nowy album Fear factory), Kollias (nowy album Nile) i Yeung (nowy album Divine Heresy).
Tytan jest jeden , Neil Part i przez przypadek wydaje w przyszłym roku płytę pod niewinną nazwą RUSH [ na kolana chamy ]
, ponadto dorzucam elfów z Black Sabbath i jestem zadowolony

Wróć do „Płyty 2012”