Witchcraft - Nucleus
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Witchcraft - Nucleus
przyszyły złe czasy, kiedy oryginał (pentagram) musi uczyć się od epigonów (witchcraft) jak nagrać dobrą płytkę w szufladce, którą sami współtworzyli
malstroem
theory of consequence
w stosunku do poprzedniej hard-rockowego "legend" jest bardziej surowo, mrocznie i doomowo.
malstroem
theory of consequence
w stosunku do poprzedniej hard-rockowego "legend" jest bardziej surowo, mrocznie i doomowo.
- progmetall
- progmetall
Uwiebiam Vol.4 Sabbathów.hollowman pisze:Zajebista płyta. Ja tu słyszę głównie Black Sabbath z okresu Vol4. Świetny album ale i tak wg mnie nie przebili najlepszego imo Firewood.
Nowy Wtchcraft mnie pozamiatał,kapitalna płyta,mniej psychodelika,więcej doomu i to brzmienie,kurwa - miazga!!!Wokal jak to mówił kolega z forum "zarypisty w mordę"
)
Tytułowy mnie opętał - genialny numer!
progmetall pisze:hollowman napisał:Zajebista płyta. Ja tu słyszę głównie Black Sabbath z okresu Vol4. Świetny album ale i tak wg mnie nie przebili najlepszego imo Firewood.Uwiebiam Vol.4 Sabbathów.Nowy Wtchcraft mnie pozamiatał,kapitalna płyta,mniej psychodelika,więcej doomu i to brzmienie,kurwa - miazga!!!Wokal jak to mówił kolega z forum "zarypisty w mordę")Tytułowy mnie opętał - genialny numer!
Mnie z kolei najmniej doomowy na płycie opętał - Outcasthollowman pisze:Zajebista płyta. Ja tu słyszę głównie Black Sabbath z okresu Vol4. Świetny album ale i tak wg mnie nie przebili najlepszego imo Firewood.
Taka popierdółka ale mi wchodzi zajebiście.
- progmetall