Plebiscyt - USPM

Wszystko o najlepszym na rynku magazynie poświęconym klasycznym odmianom metalu. Zapraszamy do dyskusji!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Tomek/Nevermore

Plebiscyt - USPM

Post autor: Tomek/Nevermore »

[link widoczny dla zalogowanych]
Plebiscyt!
Pure Metal ogłasza plebiscyt na najlepszy album powermetalowy (oczywiście WYŁĄCZNIE z zakresu USPM). Skąd ten cały pomysł? Otóż w tym roku mija 40-ta rocznica wydania pierwszej płyty powermetalowej (a tak, podgatunek ten „wystartował/wykiełkował” wcześniej niż thrash). Cztery dekady to całkiem spory okres czasowy, w którym twórczo wydarzyło się wiele ciekawego w ramach podgatunku, jakim jest USPM. Chętnych do wzięcia udziału w tej zabawie, polegającej na wyłonieniu najlepszych / najpopularniejszych / ulubionych (jakkolwiek by to miało zabrzmieć) albumów uprasza się o nadsyłanie swoich list DZIESIĘCIU „płyt” (koniecznie uporządkowanych w kolejności od 1 do 10). Mogą to być pełnowymiarowe longplaye, EP-ki, jak też kompilacje z lat 1981-2021. Za pierwsze miejsce w każdym zestawieniu nadesłanym przez Was przyznajemy 10 pkt, za drugie 9 itd. W razie braku uporządkowania – każda pozycja otrzyma po 1 pkt. Po zsumowaniu wszystkich głosów ukształtuje się plebiscytowa kolejność. Ostateczny termin nadsyłania Waszych typów/list to dzień 4 lipca 2021 roku. Ogłoszenie wyników nastąpi w dniu następnym.
Piszcie i nadsyłajcie swoje 10 propozycji w kolejności od 1-10 na adres: [link widoczny dla zalogowanych] w tytule zaznaczając – plebiscyt USPM. Zapraszamy
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Kiedy wyniki?
Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

już się pojawiają...stopniowo (choć chyba przyspieszę), miejsce 10 zapodane
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

ale gdzie,ja nie mam face, wyslij mi na maila;)

Wróć do „Pure Metal”