Twierdza Gothenburg czyli melodyjna strona death metalu

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

Awatar użytkownika
firesoul

Dobra wiadomość dla miłośników emo-MDM. Wschodnie rubieże objawiły wirtualnemu padołowi najnowsze dzieciątko Sonic Syndicate. Do narodzin jeszcze kilka dni ale noworodek in spe drze się już w niebogłosy za pośrednictwem gardeł Richarda Sjunnessona i Rolanda Johassona i robi to w całkiem sympatyczny sposób.
Maluch został nazwany "Love and Other Disasters", co pozwala sądzić że na ojca chrzestnego poproszony zostanie zapewne Woody Allen. Nie ma co, wysoko rodzice mierzą, i dobrze!
Po wstępnym obwąchaniu stwierdzam że dzidziuś kupskiem jeszcze nie śmierdzi. Mam szczerą nadzieję że tak już zostanie.
Jak ktoś ciekawy to poniżej widoczne usg płodu. Szczerze przyznam, że widywałem już ładniejsze dzieci ale w końcu podobno nie wygląd się liczy.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Trzeba to powiedziec: okładka fatalna, ale przy okładce najnowszego Raunchy, jest wprost zachwycająca
Awatar użytkownika
firesoul

Zawartość na szczęście robi lepsze wrażenie. Myślę Heathen, że może Ci to podejść
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Juz mam , będę walczył
Awatar użytkownika
firesoul

Nową EP-kę "Vultures" wysmażyli młodzieńcy z Mudslide. Zawartość utrzymana w klimatach modern MDM, stylistyczne dość mocno zbliżona do ostatnich dokonań ich krajanów z Mercenary. Ogólnie solidne granie ale nic ponadto
Stranger

Post autor: Stranger »

firesoul pisze:Zawartość na szczęście robi lepsze wrażenie. Myślę Heathen, że może Ci to podejść
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

o kurcze, ty tez z "tych"? Juz nawet tacy młodzi są wyprani?
Stranger

Post autor: Stranger »

pan_Heathen pisze:o kurcze, ty tez z "tych"?
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Awatar użytkownika
firesoul

No i takie efekty...

Wróć do „Metalowy światek”