Nightwish - Endless Forms Most Beautiful

Wszystko o płytach 2015 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Post autor: Karma »

Sebol pisze:Na miejscu na miejscu. Jesteś koniem.Nie mówię o tym konkretnym tylko przypadku bo generalnie nawet nie chce mi się już czytać tej tony bzdet jaką w każdym poście produkujesz. Po prostu jesteś jak dziecko z gimnazjum bo nawet jak ci tu już nie raz udowodniono że nie masz racji to i tak zawsze musisz napisać kilometrowego posta bez sensu, żeby tylko twoje było na wierzchu
No widzisz, dokładnie to samo pomyślałam o Tobie, skoro zamiast wypowiedzi o muzyce i napisaniu swoich dowodów starasz się tylko obrażać ludzi. Ja tam nie widzę żadnego dowodu. To, że ktoś coś lubi i coś się komuś podoba nie jest żadnym dowodem. A mieć własne zdanie i nie iść ślepo za tłumem to cenna rzecz. Wypowiedź 5 osób też nie jest dla mnie dowodem, bo 5 innych może myśleć zupełnie inaczej. Co nie znaczy, że nie przyznam racji, jak widzę słuszność. A w ostatnim temacie to bardziej odpowiadam na pytania odnośnie wypowiedzenia swojej opinii. Bo na tym polega rozmowa.
Natomiast u Ciebie widzę brak umiejętności wypowiadania własnego zdania. Nikt Ci czytać nie karze. I mówiłam to już kilka razy. A jak masz jakieś osobiste uwagi to zapraszam na PRIV, bo jeśli nie widzisz, piszesz nie na temat.
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

Sebol pisze:Karma napisał:Sebol napisał:Że też wam się chce z koniem kopaćNo tak, bo wg Ciebie wszyscy muszą myśleć tak samo i lubić to samo, a jak bronią swojego zdania to są koniamino wybacz... niespodzianka, nie lubię Floor w Nightwish, lubię ją w After forever, które przez Nightwish nie gra. A wszyscy wierni fani zespołu dobrze wiedzą, że Tarja była w Nightwish the best. Z tego co pamiętam, jak nie raz wspominałam tu o Nightwish, to fanów Nightwish nie widziałam, wprost przeciwnie. Normalne, że nowa wokalistka przyciągnie też nowe grono, ale to nie jest całość Nightwish. Przypomnę, że z Tarją nagrali 6 płyt, z Anette 2. Z Floor nagrywają dopiero pierwszą. Więc nie dzięki Floor zdobyli fanów. Tarja jest bardziej doświadczoną wokalistką i za to ją cenie, ale nie odmawiam talentu Floor, każdemu może się podobać co innego.Więc Sebol.. Twój komentarz jak zawsze nie na miejscu.Na miejscu na miejscu. Jesteś koniem.Nie mówię o tym konkretnym tylko przypadku bo generalnie nawet nie chce mi się już czytać tej tony bzdet jaką w każdym poście produkujesz. Po prostu jesteś jak dziecko z gimnazjum bo nawet jak ci tu już nie raz udowodniono że nie masz racji to i tak zawsze musisz napisać kilometrowego posta bez sensu, żeby tylko twoje było na wierzchu
Karma pisze:Sebol napisał:Że też wam się chce z koniem kopaćNo tak, bo wg Ciebie wszyscy muszą myśleć tak samo i lubić to samo, a jak bronią swojego zdania to są koniamino wybacz... niespodzianka, nie lubię Floor w Nightwish, lubię ją w After forever, które przez Nightwish nie gra. A wszyscy wierni fani zespołu dobrze wiedzą, że Tarja była w Nightwish the best. Z tego co pamiętam, jak nie raz wspominałam tu o Nightwish, to fanów Nightwish nie widziałam, wprost przeciwnie. Normalne, że nowa wokalistka przyciągnie też nowe grono, ale to nie jest całość Nightwish. Przypomnę, że z Tarją nagrali 6 płyt, z Anette 2. Z Floor nagrywają dopiero pierwszą. Więc nie dzięki Floor zdobyli fanów. Tarja jest bardziej doświadczoną wokalistką i za to ją cenie, ale nie odmawiam talentu Floor, każdemu może się podobać co innego.Więc Sebol.. Twój komentarz jak zawsze nie na miejscu.
Sebol pisze:Że też wam się chce z koniem kopać
A bo kobiety tak mają, nie wiesz o tym
Awatar użytkownika
robpal

Post autor: robpal »

Aż sobie odświeżyłem "Showtime, Storytime". Floor ZJADA ŻYWCEM numery Olzon, a i kilka piosenek z ery Tarji brzmi wyraźnie lepiej. Ma dziewczyna tego kopa, którego poprzedniczki nie miały. Kocham ją
Browaromir

Post autor: Browaromir »

Jakby na wokalu był tylko ten brodacz Marco i zrezygnowali by z tej melodyjnej do bólu ckliwości to ten band byłby naprawdę spoko.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Jakby na wokalu był Bruce Dickinson, na Gitarach Smith, Murray i Gers, na bębnach McBrain a na basuie Harris, i zrezygnowali by z tej melodyjnej ckliwosci na rzecz klasycznego heavy, to byłby to Iron Maiden.
Awatar użytkownika
Sanctified

Post autor: Sanctified »

Browaromir pisze:Jakby na wokalu był tylko ten brodacz Marco i zrezygnowali by z tej melodyjnej do bólu ckliwości to (...)
...byłby drugi Tarot.

Browaromir pisze:Jakby na wokalu był tylko ten brodacz Marco i zrezygnowali by z tej melodyjnej do bólu ckliwości to ten band byłby naprawdę spoko.
Zgadzam się, to też dobra opcja
Jest kilka nagrań gdzie sam śpiewa i są świetne.
Poza tym.. Tarot też był IMO OK.
np.
https://www.youtube.com/watch?v=_oY-vpVwJso
wielbię
Riedlowiec

Post autor: Riedlowiec »

Browaromir pisze:Jakby na wokalu był tylko ten brodacz Marco i zrezygnowali by z tej melodyjnej do bólu ckliwości to ten band byłby naprawdę spoko.
Marco to nigdy nie stał obok dobrego wokalisty jego wokal to raczej przeszkadzajka albo forma przerywniku

Ważne, że tworzy fajny klimat. Nie nazwałabym go przeszkadzajką, wprost przeciwnie.
Awatar użytkownika
Voltan

Post autor: Voltan »

Riedlowiec pisze:Marco to nigdy nie stał obok dobrego wokalisty jego wokal to raczej przeszkadzajka albo forma przerywniku

Wróć do „Płyty 2015”