No widzisz, dokładnie to samo pomyślałam o Tobie, skoro zamiast wypowiedzi o muzyce i napisaniu swoich dowodów starasz się tylko obrażać ludzi. Ja tam nie widzę żadnego dowodu. To, że ktoś coś lubi i coś się komuś podoba nie jest żadnym dowodem. A mieć własne zdanie i nie iść ślepo za tłumem to cenna rzecz. Wypowiedź 5 osób też nie jest dla mnie dowodem, bo 5 innych może myśleć zupełnie inaczej. Co nie znaczy, że nie przyznam racji, jak widzę słuszność. A w ostatnim temacie to bardziej odpowiadam na pytania odnośnie wypowiedzenia swojej opinii. Bo na tym polega rozmowa.Sebol pisze:Na miejscu na miejscu. Jesteś koniem.Nie mówię o tym konkretnym tylko przypadku bo generalnie nawet nie chce mi się już czytać tej tony bzdet jaką w każdym poście produkujesz. Po prostu jesteś jak dziecko z gimnazjum bo nawet jak ci tu już nie raz udowodniono że nie masz racji to i tak zawsze musisz napisać kilometrowego posta bez sensu, żeby tylko twoje było na wierzchu
Natomiast u Ciebie widzę brak umiejętności wypowiadania własnego zdania. Nikt Ci czytać nie karze. I mówiłam to już kilka razy. A jak masz jakieś osobiste uwagi to zapraszam na PRIV, bo jeśli nie widzisz, piszesz nie na temat.