Slayer - Repentless
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
A dla mnie płyta bomba.
Słucham nieustannie i wciąż mi mało.
Który numer wielbię? Wszystkie i z każdym obrotem odnajduję coś ciekawego.
Jak dla mnie płyta dużo lepsza niż WPB. Czy lepsza od ChI nie wiem, ale mam wrażenie, że Repentless słucham o wiele intensywniej. Ciekawostką jest fakt, że Holt na tej płycie zupełnie nie brzmi jak Holt. Może jakieś dwa sola brzmią jak spod jego palców, ale resztę zgrywa z Kerrym tak, że nie wiem, który gra daną partię. Bostaph bębni dość prosto, ale soczyście i z dużym pierdolnięciem co mi osobiście bardzo pasuje. Na plus także wokale Toma. Chłop wiekowy, a głos nadal daje radę. Ogólnie jest ogień, jest ciężko, jest kurwa Slayer. Dla mnie płyta na duże TAK!
Słucham nieustannie i wciąż mi mało.
Który numer wielbię? Wszystkie i z każdym obrotem odnajduję coś ciekawego.
Jak dla mnie płyta dużo lepsza niż WPB. Czy lepsza od ChI nie wiem, ale mam wrażenie, że Repentless słucham o wiele intensywniej. Ciekawostką jest fakt, że Holt na tej płycie zupełnie nie brzmi jak Holt. Może jakieś dwa sola brzmią jak spod jego palców, ale resztę zgrywa z Kerrym tak, że nie wiem, który gra daną partię. Bostaph bębni dość prosto, ale soczyście i z dużym pierdolnięciem co mi osobiście bardzo pasuje. Na plus także wokale Toma. Chłop wiekowy, a głos nadal daje radę. Ogólnie jest ogień, jest ciężko, jest kurwa Slayer. Dla mnie płyta na duże TAK!
- Last Axeman
- Last Axeman
-
TrueMetal123
Strasznie nie spodobała mi się ta płyta. Momentami chciałem ją wyłączyć w połowie, ale udało mi się przesluchać do końca... z wielkiej czwórki mam już tylko nadzieję w Anthrax. Meta chyba już nigdy nie wyda, a jak wyda to dopiero w 2137 zapewne, Megadeth wraz z ich najnowszym singlem nie powala, Slayer z tą płytą to pożal się borze, a Anthrax? Nowy singiel jak dla mnie świetny.
Czwarty twój post i blablabla, masz człowieku w ogóle coś ciekawego do napisania czy pitolisz w każdym temacie, by zaistnieć?
TOP 30 2025
TOP 30 2025
- progmetall
- Last Axeman
- SwordMaster