nr 51
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
nr 51
Gazeta osiągnęła dno i to totalne. Kiedyś naprawdę kawał fajnej prasy, ale pan Wardzała odkąd dobrał sobie Nergala to było coraz gorzej. Swego czasu jeszcze coś od Scotta Ian można było przeczytać, ale o tym można już zapomnieć. wywiady z Lost Soul i Titusem, pokazują że nie ma kasy na zagranicznych wykonawców. Na okładce jest Slayer, myślałem że jakiś fajny wywiadzik sobie przeczytam, a tu co jest? Wywody niejakiego pana Łukasza Dunaja o tym jak Slayer kiedyś był zajebisty, potem bardzo dobry, średni i znowu jest dobry. Grazmoli mi tu o tym że King i Hanneman tylko metal umieją grać, a Lombardo może jeszcze coś innego, żenada. W Tylko Roku był wywiadzik, a tu ni huia
. Co to jeszcze mamy, Living Color!, Coma! i jeszcze parę innych gówien. Wywody o Gabie Kulce jakaś reklama Czesław śpiewa, pewnie wydaje go Wardzała
. A, jeszcze jest artykuł o dekadzie matalu, w których znajduje się 100 Esencjonalnych płyt dekady, a w nich jest np Venom-Resurrection, dlaczego o tym wspominam, bo w tym czasie tylko jedna płyta Venom była chwalona przez gazetę, spuszczali się nad nią jaka to nie jest rewelacyjna, na czele z Nergalem oczywiście (Metal Black) i jakoś jej już w tym zestawieniu nie widzę
, . W recenzjach jedna z najlepszych płyt tego roku olana (Overkill), parę zdań o niej napisali ( przynajmniej prawdę) a jakieś dziwactwa w stylu Bruce Kulick czy White Wizzard swoje miejsce mają.
. A, jeszcze jest artykuł o dekadzie matalu, w których znajduje się 100 Esencjonalnych płyt dekady, a w nich jest np Venom-Resurrection, dlaczego o tym wspominam, bo w tym czasie tylko jedna płyta Venom była chwalona przez gazetę, spuszczali się nad nią jaka to nie jest rewelacyjna, na czele z Nergalem oczywiście (Metal Black) i jakoś jej już w tym zestawieniu nie widzę
, . W recenzjach jedna z najlepszych płyt tego roku olana (Overkill), parę zdań o niej napisali ( przynajmniej prawdę) a jakieś dziwactwa w stylu Bruce Kulick czy White Wizzard swoje miejsce mają.
Na okładce jest Slayer, myślałem że jakiś fajny wywiadzik sobie przeczytam, a tu co jest?
W Tylko Roku był wywiadzik, a tu ni huia
choć gazetki nie mam (i w ręku nie miałem nawet) - artykuł przeczytałemA, jeszcze jest artykuł o dekadzie matalu, w których znajduje się 100 Esencjonalnych płyt dekady,
)) sam art. - niezły, lista płyt - smiechu warta (no, ale cóż, musza być tam przede wszystkim te, które Mystic dystrybuował)
- progmetall
Jaki jest sens wydawania magazynów jak wszystko jest w necie?
Te co jeszcze istnieją funkcjonują tylko dzięki samozaparciu kilku osób...choćinni nazwali by to zaparciem.
Otwierasz taki Mystic czy HWM i w 80% masz niekogo nie interesujące wywiady, które łechcą mile tylko próżność redaktorków, którzy porozmawiali sobie po angielsku przez telefon.
Te co jeszcze istnieją funkcjonują tylko dzięki samozaparciu kilku osób...choćinni nazwali by to zaparciem.
Otwierasz taki Mystic czy HWM i w 80% masz niekogo nie interesujące wywiady, które łechcą mile tylko próżność redaktorków, którzy porozmawiali sobie po angielsku przez telefon.
-
Tomek/Nevermore
Re: nr 51
Pełna zgoda, pamiętam pierwsze numery w 1997 roku, to było coś! I te składanki CD których naprawdę można było posłuchać i słuchało się ich na okrągło.Burzum666 pisze:Gazeta osiągnęła dno i to totalne. Kiedyś naprawdę kawał fajnej prasy