Nevermore

Tutaj zakładamy tematy o zespołach metalowych!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Moongleam

Post autor: Moongleam »

Rozumiem o co chodzi, bo przecież Nevermore to nie Sanctuary - niby była kontynuacja, ale jednak powędrowali w trochę inne rejony. I jednak wydaje mi się też, że na Enemies of Reality i This Godless Endeavor przebili Sanctuary, a i wcześniejsze płyty były świetne. Tak jak pisałem już wcześniej, nowe wcielenie Nevermore to dla mnie tylko ciekawostka i z płyty, i na żywo. Nie czekam z wypiekami na twarzy.

Post autor: Tomek/Nevermore »

tu stawiam sprawę jasno: będzie nowy album to ocenię czy powrót miał sens czy nie... koncerty bez nowego repertuaru (z nowym wokale) mnie nie interesują...
Awatar użytkownika
LordAlvar

Post autor: LordAlvar »

Nie wierzyłem w sens reaktywowania Nevermore z innym wokalistą, ale gość daje radę i ja mam właśnie odwrotnie, niż @Tomek/Nevermore. Daje to możliwość obejrzenia zespołu na żywo (szkoda, że bez Jima) i usłyszenia starych utworów.
Nowy materiał jest mi totalnie obojętny. Jak chcą, to niech nagrywają, pewnie posłucham z ciekawości.

Re: Nevermore

Post autor: sarcofag »

Najwazniejsze jest aby dobrze potrafil zaspiewac Emptiness Unobstructed, najlepszy kawalek Nevermore
Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

Tylko czy zaśpiewa to z tą ohydą w przekazie jak Warrel ? Nie słyszałem pół sekundy nowego gościa.
Awatar użytkownika
sarcofag

Tez nie slyszalem ale to bedzie jego test
Awatar użytkownika
sarcofag

Tu nie zaspiewal ale ogolnie nie ma tragedii

Wróć do „Zespoły”