Ulubiony serial
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Witajcie
Oglądam nałogowo seriale...i powoli zaczynam być ekspertem
Oprócz typowo babskich, lubie "Lostów" - pierwsze dwa sezony były dla mnie ogromnym przeżyciem, dalsze oglądam bo jestem ciekawa jak oni to wszystko zakoncza, jezeli wogole skoncza...bo robia tego serialu Mode na sukces...
Ogladam Prison Break, czwarty sezon niczego sobie...robi sie ciekawy... choc daleko mu do swiezosci pierwszego sezonu, ktory wywoływał u mnie dreszcze...
Uwielbiam Dextera... pierwsze odcinki sezonu troche mnie wynudziły, ale od piatego odcinka tak rozwineła sie akcja...ze trzyma do teraz. Polecam.
Po wspaniałym pierwszym sezonie "Heroes" byly jednym z moich ulubionych seriali...teraz bardzo stracily, strasznie przekombinowali...
Ogladalam "Eureke", ale wydał mi sie zbyt MDŁY...
Fajny jest jeszcze "Californication" oraz "Kyle XY"...
Oglądam nałogowo seriale...i powoli zaczynam być ekspertem
Oprócz typowo babskich, lubie "Lostów" - pierwsze dwa sezony były dla mnie ogromnym przeżyciem, dalsze oglądam bo jestem ciekawa jak oni to wszystko zakoncza, jezeli wogole skoncza...bo robia tego serialu Mode na sukces...
Ogladam Prison Break, czwarty sezon niczego sobie...robi sie ciekawy... choc daleko mu do swiezosci pierwszego sezonu, ktory wywoływał u mnie dreszcze...
Uwielbiam Dextera... pierwsze odcinki sezonu troche mnie wynudziły, ale od piatego odcinka tak rozwineła sie akcja...ze trzyma do teraz. Polecam.
Po wspaniałym pierwszym sezonie "Heroes" byly jednym z moich ulubionych seriali...teraz bardzo stracily, strasznie przekombinowali...
Ogladalam "Eureke", ale wydał mi sie zbyt MDŁY...
Fajny jest jeszcze "Californication" oraz "Kyle XY"...
to to jest dopiero moda na sukcesMystic pisze:WitajcieOgladam Prison Break, czwarty sezon niczego sobie...robi sie ciekawy... choc daleko mu do swiezosci pierwszego sezonu, ktory wywoływał u mnie dreszcze...
nowy sezon herosów - zaczeli naprawdę mocno. czekam niecierpliwie na 3 odcinek
no i losty - bo fajne, bo ciekawe.. i przyzwyczaiłem się do czwartkowych spotkań z rozbitkami