Ulubiony serial

Niemiecki ekspresjonizm, westerny z lat 30, czarne kryminały, fantastyka naukowa z lat 50 i 60, dramaty, komedie. filmy postmodernistyczne, cokolwiek tylko duszyczka zapragnie w chwili wolnej od słuchania metalu!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Gość

Post autor: Gość »

To jest tego czwarty sezon?
Ciekawe co tym razem, pewnie Scofield stara sie przechytrzyć kosmitów albo ratuje świat przed innym asteroidem
ileż to można ciągnąć, ja wysiadłem w połowie drugiej serii. A tak w temacie, to wole starsze rzeczy, a przede wszystkim mini serial "Okręt"
Gość

Witajcie
Oglądam nałogowo seriale...i powoli zaczynam być ekspertem
Oprócz typowo babskich, lubie "Lostów" - pierwsze dwa sezony były dla mnie ogromnym przeżyciem, dalsze oglądam bo jestem ciekawa jak oni to wszystko zakoncza, jezeli wogole skoncza...bo robia tego serialu Mode na sukces...
Ogladam Prison Break, czwarty sezon niczego sobie...robi sie ciekawy... choc daleko mu do swiezosci pierwszego sezonu, ktory wywoływał u mnie dreszcze...
Uwielbiam Dextera... pierwsze odcinki sezonu troche mnie wynudziły, ale od piatego odcinka tak rozwineła sie akcja...ze trzyma do teraz. Polecam.
Po wspaniałym pierwszym sezonie "Heroes" byly jednym z moich ulubionych seriali...teraz bardzo stracily, strasznie przekombinowali...
Ogladalam "Eureke", ale wydał mi sie zbyt MDŁY...
Fajny jest jeszcze "Californication" oraz "Kyle XY"...
Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

Witaj!
Gość

Mystic pisze:WitajcieOgladam Prison Break, czwarty sezon niczego sobie...robi sie ciekawy... choc daleko mu do swiezosci pierwszego sezonu, ktory wywoływał u mnie dreszcze...
to to jest dopiero moda na sukces
nowy sezon herosów - zaczeli naprawdę mocno. czekam niecierpliwie na 3 odcinek
no i losty - bo fajne, bo ciekawe.. i przyzwyczaiłem się do czwartkowych spotkań z rozbitkami
Wiwern

Post autor: Wiwern »

z tych, co obecnie można obejrzeć w telewizji, to "The Simphsons" numer jeden mają u mnie.

Post autor: DaNail »

The Simpsons są tylko tłem dla "Family Guy"!!!
Peter Griffin i jego rodzinka to bajka wszechczasów, wystarczy obejrzeć jeden odcinek aby to zrozumieć

Post autor: Stranger »

Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Wiwern

Drużyna A
masz u mnie plusa za to
a kim zawsze chciałeś być w dzieciństwie? Bo ja Murdockiem...

Post autor: Stranger »

Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Wiwern

ja jak ten serial oglądałem, to jeszcze o dupach nie myślałem
ale ostatnio jest dodawany na DVD z tygodnikiem "TV Okey" i razem z dwoma kumplami robimy co tydzień zrzutę i oglądamy. Po latach wydaje się infantylne, ale wspomnienia wracają...

Wróć do „Film”