Program do spisywania płyt
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Heh to podobnie jak ja ,z tym ze ja na koniec do Powerpointa wklejam a potem eksportuje do 3D Studio Max
Metal to Wojna - nie ma łatwo. Słuchamy wspaniałej muzyki i musimy zaangażować się w jej propagowanie. Musimy być dumni z Metalu i naszego forum !!! Danzig jest ale go nie ma
'Be Yourself' (ku ukojeniu serc strudzonych i sponiewieranych Polaków, utwór zachęca do bycia sobą i poszanowania samych siebie
No co wy, ja Total Commanderem konwertuje do iso, potem obraz umieszczam w Daemonie, a na końcu robię Print Screena, drukuję i przyklejam na ścianę (ewentualnie wysyłam na fotka.pl)sarcofag pisze:Heh to podobnie jak ja ,z tym ze ja na koniec do Powerpointa wklejam a potem eksportuje do 3D Studio Max
A tak na serio, do tych niecnych celów używam Accesa z Offica.
ogólnie ujdziepan_Heathen pisze:http://rateyourmusic.com/
- pan_Heathen
A ja tak sie zastanawiam (bo mowa jest o oryginalnych płytach - nie?) ile osób robi te swoje spisy na legalnym oprogramowaniuWiwern pisze:a ja po prostu znam na pamięć wszystkie płyty, które mam oryginalne
BUBETTO pisze:Wiwern napisał:a ja po prostu znam na pamięć wszystkie płyty, które mam oryginalneA ja tak sie zastanawiam (bo mowa jest o oryginalnych płytach - nie?) ile osób robi te swoje spisy na legalnym oprogramowaniu
te, policjant, siedź cichoWiwern pisze:a ja po prostu znam na pamięć wszystkie płyty, które mam oryginalne
skullfucker skullfucker pisze:BUBETTO napisał:Wiwern napisał:a ja po prostu znam na pamięć wszystkie płyty, które mam oryginalneA ja tak sie zastanawiam (bo mowa jest o oryginalnych płytach - nie?) ile osób robi te swoje spisy na legalnym oprogramowaniute, policjant, siedź cicho
BUBETTO pisze:Wiwern napisał:a ja po prostu znam na pamięć wszystkie płyty, które mam oryginalneA ja tak sie zastanawiam (bo mowa jest o oryginalnych płytach - nie?) ile osób robi te swoje spisy na legalnym oprogramowaniu
:ninja:Wiwern pisze:a ja po prostu znam na pamięć wszystkie płyty, które mam oryginalne