Program do spisywania płyt

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Stranger

Post autor: Stranger »

skullfucker skullfucker pisze:Stranger napisał:phantomlord napisał:sarcofag napisał:Od kumpli sie nie bierze kasy, to musieli byc obcy ludzie.zyd od kazdego wezmie pieniadzeBzdura. ;]Jesteś żydem?
Stranger pisze:phantomlord napisał:sarcofag napisał:Od kumpli sie nie bierze kasy, to musieli byc obcy ludzie.zyd od kazdego wezmie pieniadzeBzdura. ;]
phantomlord pisze:sarcofag napisał:Od kumpli sie nie bierze kasy, to musieli byc obcy ludzie.zyd od kazdego wezmie pieniadze
sarcofag pisze:Od kumpli sie nie bierze kasy, to musieli byc obcy ludzie.
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Awatar użytkownika
Ramza

Post autor: Ramza »

Merin pisze:wrzuccie screena z excela jak to sobie rozpracowaliscie
Ja tak:
Tylko ceny muszę jeszcze uzupełnić
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Fajnie to wygląda, muszę kiedyś zrobić taki spis.

Post autor: Gość »

skullfucker skullfucker pisze:pan_Heathen napisał:http://rateyourmusic.com/a demówki - single - coś co nie wychodziło na cd
pan_Heathen pisze:http://rateyourmusic.com/
Wszystko możesz dodać.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Jedyny rodzaj klasyfikacji jakiego potrzebuję, to spis płyt które kupiłem w bieżącym miesiącu i za ile, żeby nie przeholować z kasą
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

Zassałem sobie programik MusicCollector, wstępnie obwąchuję. Na razie robi dobre wrażenie- skanuje dysk i ściąga z sieci dane na temat płyty, jest przejrzysty w obsłudze i wyglądzie.
Na razie jedyny minus, którego się doszukałem jest taki, że ma dość mocno zawężony obszar zbierania danych- sprowadza się głównie do Amazonów ale na domowe potrzeby przeciętnego pozera jak najbardziej powinien wystarczyć.
Wygląda to tak: