Morbid Angel

Tutaj zakładamy tematy o zespołach metalowych!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Stranger pisze:Dla mnie zbyt miękkie to Morbid Angel. Wolę brutalne, bezkompromisowe Dream Theater albo ultra-ekstraordynaryjne brutalno-chamskiego III Keepera.
Po fajnych fotkach ,które zamieściłeś na forum myślałem , że nie będziesz ciągnął bezsensownych ironicznych postów jakie tu są ostatnio modne.

Post autor: Gość »

Rozczarowania bolą
Stranger

Post autor: Stranger »

progmetal pisze:Stranger napisał:Dla mnie zbyt miękkie to Morbid Angel. Wolę brutalne, bezkompromisowe Dream Theater albo ultra-ekstraordynaryjne brutalno-chamskiego III Keepera.Po fajnych fotkach ,które zamieściłeś na forum myślałem , że nie będziesz ciągnął bezsensownych ironicznych postów jakie tu są ostatnio modne.
Stranger pisze:Dla mnie zbyt miękkie to Morbid Angel. Wolę brutalne, bezkompromisowe Dream Theater albo ultra-ekstraordynaryjne brutalno-chamskiego III Keepera.
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

Znam dwie pierwsze i gdzieś się jeszcze Heretic chyba przewinął. Altars... i Blessed... wyborne (mimo mojego nieentuzjastycznego stosunku do tego gatunku),

Post autor: S.IX »

niebawem koncert w Wawie.. korci mnie by pojechac... oj korci.. Zobaczyc MA z Vincentem... zobaczymy moze sie uda...
nosferatu

Post autor: nosferatu »

Oenologist pisze:Znam dwie pierwsze i gdzieś się jeszcze Heretic chyba przewinął. Altars... i Blessed... wyborne (mimo mojego nieentuzjastycznego stosunku do tego gatunku),
skoro takie wyborne to dlaczego nie poznasz reszty?
Awatar użytkownika
Oenologist

nosferatu pisze:Oenologist napisał:Znam dwie pierwsze i gdzieś się jeszcze Heretic chyba przewinął. Altars... i Blessed... wyborne (mimo mojego nieentuzjastycznego stosunku do tego gatunku),skoro takie wyborne to dlaczego nie poznasz reszty?
Oenologist pisze:Znam dwie pierwsze i gdzieś się jeszcze Heretic chyba przewinął. Altars... i Blessed... wyborne (mimo mojego nieentuzjastycznego stosunku do tego gatunku),
Nie było nam jakoś po drodze ze sobą najwyraźniej. Heretic mnie nie wzruszył na przykład. Może w swoim czasie...

Oenologist pisze:nosferatu napisał:Oenologist napisał:Znam dwie pierwsze i gdzieś się jeszcze Heretic chyba przewinął. Altars... i Blessed... wyborne (mimo mojego nieentuzjastycznego stosunku do tego gatunku),skoro takie wyborne to dlaczego nie poznasz reszty?Nie było nam jakoś po drodze ze sobą najwyraźniej. Heretic mnie nie wzruszył na przykład. Może w swoim czasie...
nosferatu pisze:Oenologist napisał:Znam dwie pierwsze i gdzieś się jeszcze Heretic chyba przewinął. Altars... i Blessed... wyborne (mimo mojego nieentuzjastycznego stosunku do tego gatunku),skoro takie wyborne to dlaczego nie poznasz reszty?
heretic to najslabszy album, przewaznie jak na prawde podobaja mi sie albumy danej kapeli to siegam po reszte
Awatar użytkownika
Oenologist

nosferatu pisze:Oenologist napisał:nosferatu napisał:Oenologist napisał:Znam dwie pierwsze i gdzieś się jeszcze Heretic chyba przewinął. Altars... i Blessed... wyborne (mimo mojego nieentuzjastycznego stosunku do tego gatunku),skoro takie wyborne to dlaczego nie poznasz reszty?Nie było nam jakoś po drodze ze sobą najwyraźniej. Heretic mnie nie wzruszył na przykład. Może w swoim czasie...heretic to najslabszy album, przewaznie jak na prawde podobaja mi sie albumy danej kapeli to siegam po reszte
Oenologist pisze:nosferatu napisał:Oenologist napisał:Znam dwie pierwsze i gdzieś się jeszcze Heretic chyba przewinął. Altars... i Blessed... wyborne (mimo mojego nieentuzjastycznego stosunku do tego gatunku),skoro takie wyborne to dlaczego nie poznasz reszty?Nie było nam jakoś po drodze ze sobą najwyraźniej. Heretic mnie nie wzruszył na przykład. Może w swoim czasie...
Wszystko zależy: od dostępności muzyki, od klimatu, od konkurencyjnych rzeczy...Nie można poznać wszystkiego naraz. Jak przyjdzie mi faza na DM to pewnie będę chłonął wszystko jak leci...

Oenologist pisze:Wszystko zależy: od dostępności muzyki, od klimatu, od konkurencyjnych rzeczy...
internet masz, morbid angel nie ma wielkiej konkurencji, a klimat do napierdalania albo sie ma we krwi, albo nie - proste

Wróć do „Zespoły”