Klasyczne zespoły...
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Oenologist
Klasyczne zespoły...
...których nie mamy na CD i jest nam z tego powodu wstyd.
Czyli płyty, które KAŻDY powinien mieć na oryginale, ale z różnych powodów (najczęściej głupota, ale także i złe priorytety płytowe) ich nie ma.
Poza tym jest sporo płyt, które powinienem mieć i za które muszę się w końcu zabrać (np. Pilgrimage Zed Yago, oba Sanctuary, oba The Sins Of The Beloved).
Są też zespoły, gdzie muszę uzupełnić dyskografię (Testament - brakuje mi Demonic, Sodom - nie mam 3 płyt, DIO - tak samo, Sabbath - w sumie połowa płytek).
Najgorsze braki to w moim odczuciu nieposiadanie ani jednej płyty jakiegoś dobrego zespołu, który lubię. Są to np. Neurosis, Down, Electric Wizard.
Poza tym jest sporo płyt, które powinienem mieć i za które muszę się w końcu zabrać (np. Pilgrimage Zed Yago, oba Sanctuary, oba The Sins Of The Beloved).
Są też zespoły, gdzie muszę uzupełnić dyskografię (Testament - brakuje mi Demonic, Sodom - nie mam 3 płyt, DIO - tak samo, Sabbath - w sumie połowa płytek).
Najgorsze braki to w moim odczuciu nieposiadanie ani jednej płyty jakiegoś dobrego zespołu, który lubię. Są to np. Neurosis, Down, Electric Wizard.
- Oenologist
O właśnie. BS mam kilka pierwszych, potem kilka z Dio...Ale na przykład nie mam nic King Crimson, AC/DC i Led Zeppelin tylko na kasetach, brak podstawowych pozycji z dyskografii Deep Purple...
In Satan's name, You're exculpated from blame, for your world turning to black
Alas the deer shoot back, before we destroy it all.
A jak nienawidze Black Sabbath, drażni mnie Ozzy, który jest jednym z największych wokalnych beztalenci na świecie to też powinienem mieć, żeby się przypodobać ogółowi, nawet, jeśli to jest pozerstwo?benek pisze:imo każdy powinien mieć jakąś płytę lub najlepiej kilka Black Sabbath z Ozzem rzecz jasna. bo to klasyka nad klasykami itd....
Powinien... to każdy mieć takie płyty, jakie lubi, a nie jakie wypada mieć.
ja nienawidzisz to oczywiste że nie kupujesz pod żadnym pozorem a jak ktoś Ci coś takiego daje w prezencie to zajebujesz takiemu delikwentowi konkretnego kopala. takiego aby wkrótce odryto ślady życia na jakiejś odległej planecieAtreju pisze:A jak nienawidze Black Sabbath, drażni mnie Ozzy, który jest jednym z największych wokalnych beztalenci na świecie to też powinienem mieć, żeby się przypodobać ogółowi, nawet, jeśli to jest pozerstwo?