Najbardziej żenujący zespół metalowy z Polski...

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

Mówię, że nie pamiętam konkretnie, ale jak pogooglowałem, to jakieś dyskusje na forach religijnych o tym kamieniowaniu znalazłem.
Mnie też kamieniowali. Np inne dzieci w przedszkolu
Ironkos

Post autor: Ironkos »

Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

Ironkos pisze:moim typem jest "Valhalla" z Dąbrowy Górniczejjako dowod:http://www.youtube.com/watch?v=FyAeDpvs ... annel_page
E tam, cover każdy potrafi spieprzyć, ale nagrać żenujący własny materiał - niekoniecznie

Post autor: Gość »

Greebo666 pisze:No z tego co pamiętam biblia pisze też, że powinno się kamieniować niegrzeczne dzieci, więc powodzenia w interpretacji
LOL.
Moje typy: Hunter i Kayzen (jak je oglądam to nie mogę się powstrzymać od śmiechu).
Awatar użytkownika
DaNail

Post autor: DaNail »

Ja bym opcjonował za Krzyśkiem Zalewskim. Tak się obnosił z heavy metalem a wydał popłuczyny po wegetariańskiej galaretce...

Post autor: Oenologist »

DaNail pisze:Ja bym opcjonował za Krzyśkiem Zalewskim. Tak się obnosił z heavy metalem a wydał popłuczyny po wegetariańskiej galaretce...
Ale on był żenujący od początku
Moja ex wysyłała na niego SMSy z mojego telefonu

Post autor: evildead »

DaNail pisze:Ja bym opcjonował za Krzyśkiem Zalewskim. Tak się obnosił z heavy metalem a wydał popłuczyny po wegetariańskiej galaretce...
właśnie całkiem niezły rockowy album wydał - a taki Kiedy Miasto Spi mógłby się pokojnie znaleźć na Accident Of Birth czy Chemical Wedding
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Mnie też przypadł do gustu choć początkowo byłem zawiedziony stylistyką jaką "wyznaczyli" Krzychowi "spece od muzycznego marketingu"
Wyszło takie trochę około post grunge'owe granie, mnie kojarzące się mocno z płytą "Znamię" IRY. Wokal ok.
Władca Much

Post autor: Władca Much »

Spece od marketing, z tego co pamiętam, kazali nagrać taką typową pop'ową płytkę.
Krzysiu walczył żeby jednak był to nieco 'mocniejszy' materiał.
Raz w zeszłym roku przesłuchałem i za cholerę nic nie pamiętam - najwidoczniej ani mnie nie zniesmaczyło, ani nie zachwyciło ;]

Post autor: evildead »

Last Axeman pisze:Mnie też przypadł do gustu choć początkowo byłem zawiedziony stylistyką jaką "wyznaczyli" Krzychowi "spece od muzycznego marketingu"Wyszło takie trochę około post grunge'owe granie, mnie kojarzące się mocno z płytą "Znamię" IRY. Wokal ok.
jako że Znamię to najlepsza płyta Iry, ujmy Krzyśkowi to porównanie nie przynosi