Sodom vs Kreator vs Destruction

Dział dla ryzykantów! Obowiązuje w nim tylko jedna zasada: brak innych zasad. Potykają się muzycy z muzykami, kapele z kapelami, płyty z płytami, Bóg z Szatanem, Luke z Vaderem - każdy z każdym. Kto z kim, to zależy tylko od Was. Do walki!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Gdzie wsiowy Sodom do Destruction? Głuchy czy jak? Włącz sobie Release From Agony to pogadamy.
Awatar użytkownika
KingOdin

Post autor: KingOdin »

wsiowy??
Destruction sobie cenię, a 'The Antichrist' mnie rozwaliło nawet.
Ale za całokształt wolę Sodom, nic na to nie poradzę
skullfucker skullfucker

Post autor: skullfucker skullfucker »

tylko destruction
nic nie poradzę - głupi jestem
Bobek

Post autor: Bobek »

skullfucker skullfucker pisze:tylko destructionnic nie poradzę - głupi jestem
Może nie tylko Destruction, ale przecież to genialny band!
Wszystkie trzy uwielbiam.

Post autor: Last Axeman »

Kreator lideruje u mnie niezagrożony, ale znajdujący się do tej pory na drugim miejscu Destruction został prawie dogoniony przez Sodomitów. Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniej
Awatar użytkownika
Last Axeman

Sodomici latem przystępują do nagrywania nowej płyty. Chcieliby ją wydać jeszcze przed grudniowymi świętami.
K0stek

Post autor: K0stek »

Last Axeman pisze:Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniej
Bo to zajebista kapela, najlepsza z tej trójki.

Post autor: KingOdin »

OOoo to czekam na nowy album z niecierpliwością!
2 ostatnie świetne, M-16 idealny wręcz
Awatar użytkownika
Last Axeman

K0stek pisze:Last Axeman napisał:Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniejBo to zajebista kapela, najlepsza z tej trójki.
Last Axeman pisze:Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniej
Prawdopodobne, ale najlepsza z tej trójki nie jest
Awatar użytkownika
Moongleam

Post autor: Moongleam »

Last Axeman pisze:Kreator lideruje u mnie niezagrożony, ale znajdujący się do tej pory na drugim miejscu Destruction został prawie dogoniony przez Sodomitów. Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniej
mam prawie dokladnie tak samo.