Sodom vs Kreator vs Destruction
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- progmetall
-
skullfucker skullfucker
- Last Axeman
Kreator lideruje u mnie niezagrożony, ale znajdujący się do tej pory na drugim miejscu Destruction został prawie dogoniony przez Sodomitów. Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniej
- Last Axeman
Bo to zajebista kapela, najlepsza z tej trójki.Last Axeman pisze:Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniej
K0stek pisze:Last Axeman napisał:Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniejBo to zajebista kapela, najlepsza z tej trójki.
Prawdopodobne, ale najlepsza z tej trójki nie jestLast Axeman pisze:Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniej
mam prawie dokladnie tak samo.Last Axeman pisze:Kreator lideruje u mnie niezagrożony, ale znajdujący się do tej pory na drugim miejscu Destruction został prawie dogoniony przez Sodomitów. Wcześniej słuchałem ich sporadycznie (z wyjątkiem "Agent Orange"). Ostatnio ponapierałem jednak więcej i gęściej stuff z różnych okresów działalności Sodom i konfrontacja ta wypadła dla ekipy Tom'a dużo korzystniej niż dawniej