Raf pisze:piciu6 napisał:Raf napisał:piciu6 napisał:ale o co chodzi , bo się zgubiłem ? powaźnie pytam .Chodzi o te że rzekomo imidż Manowar to szczyt obciachu i tandety (ale to chyba ktoś mało zorientowany w muzyce metalowej może tak twierdzić) więc fotki mają pokazać, że wcale niekonieczne.rozumiem , trochę to krępujące , bo mój numero uno metalowe ,czyli Ozzy , w latach świetności ,był kwintesencją wszystkiego co najgorsze, ale takie są wymogi i juź , ale rozumiem teź ,źe dyskusja trwać musi .Jak się patrzy z dzisiejszego punktu odniesienia jak kiedyś wyglądały zespoły metalowe można się rzeczywiście pośmiać i poobrzucać od tandety itp ale przecież jak sam pamiętam w latach 80-tych szczególnie w pierwszej połowie nie budziło to aż takiej reakcji. Inne były czasy, ówczesne fryzury i ubiory zwykłych ludzi dziś także wydają się być tandetne, choć wtedy były szczytem mody.
piciu6 pisze:Raf napisał:piciu6 napisał:ale o co chodzi , bo się zgubiłem ? powaźnie pytam .Chodzi o te że rzekomo imidż Manowar to szczyt obciachu i tandety (ale to chyba ktoś mało zorientowany w muzyce metalowej może tak twierdzić) więc fotki mają pokazać, że wcale niekonieczne.rozumiem , trochę to krępujące , bo mój numero uno metalowe ,czyli Ozzy , w latach świetności ,był kwintesencją wszystkiego co najgorsze, ale takie są wymogi i juź , ale rozumiem teź ,źe dyskusja trwać musi .
Raf pisze:piciu6 napisał:ale o co chodzi , bo się zgubiłem ? powaźnie pytam .Chodzi o te że rzekomo imidż Manowar to szczyt obciachu i tandety (ale to chyba ktoś mało zorientowany w muzyce metalowej może tak twierdzić) więc fotki mają pokazać, że wcale niekonieczne.
dokładnie , wszystkie elementy ,które dzisiaj wywołują zaźenowanie ,wtedy były szczytyem ochów i achów , pamiętam doskonale ....pamiętamy , jaką to stanowiło przeciw wagę dla naszej siermięźnej rzeczywistości .piciu6 pisze:ale o co chodzi , bo się zgubiłem ? powaźnie pytam .
Teraz jest xcałkowicie inny punkt odniesienia ,no i nie ma wyrobów czekoladopodobnych ,ani Azylu P.