Grand Magus
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- pan_Heathen
K0stek pisze:Last Axeman napisał:Tyle było piania nad "Iron Will", a ostatnio cisza. Ktoś jeszcze o tym pamięta?Bo co tu pisać jeszcze ? Że Heaven and Hell nagrało album o kilka klas gorszy ?
Ale nazwiska ma o kilka klas lepsze, więc zostanie płyta miesiącaLast Axeman pisze:Tyle było piania nad "Iron Will", a ostatnio cisza. Ktoś jeszcze o tym pamięta?
pan_Heathen pisze:K0stek napisał:Last Axeman napisał:Tyle było piania nad "Iron Will", a ostatnio cisza. Ktoś jeszcze o tym pamięta?Bo co tu pisać jeszcze ? Że Heaven and Hell nagrało album o kilka klas gorszy ?Ale nazwiska ma o kilka klas lepsze, więc zostanie płyta miesiąca
K0stek pisze:Last Axeman napisał:Tyle było piania nad "Iron Will", a ostatnio cisza. Ktoś jeszcze o tym pamięta?Bo co tu pisać jeszcze ? Że Heaven and Hell nagrało album o kilka klas gorszy ?
Skąd wiesz, ostatnio wygrało jakieś kakofoniczne beztalencieLast Axeman pisze:Tyle było piania nad "Iron Will", a ostatnio cisza. Ktoś jeszcze o tym pamięta?
- Masztodon czy jakoś tak. Kto o nich słyszał w ogóle ?
- progmetall
Bardzo słuszne podejście.pan_Heathen pisze:ja tam nie wiem, nie znam. Kiedy zobaczyłem, jaki profil forumowiczów się tym jara, momentalnie przeszła mi ochota na zapoznanie się z tym.
Dodam od siebe, że to świetny heavy metalowy album.
- Bartek (BD)
- Weresso The Infallible
Bartek (BD) pisze:Weresso The Infallible napisał:Wracam do tego nadzwyczaj często - świetny album, a tytułowy kawałek to absolutna miazga.No, ja też. Odkąd wyszła ta płyta, jest ona jedną z najczęściej przeze mnie słuchanych. \m/
Tyle że mnie to dziwi, bo w sumie w takich klimatach ostatnio w ogóle nie siedzę - z podobnej muzy nie słucham ostatnimi czasy nic. Nie zmienia to jednak faktu, że Iron Will to srogie jebnięcie w czachę.Weresso The Infallible pisze:Wracam do tego nadzwyczaj często - świetny album, a tytułowy kawałek to absolutna miazga.
And this world had seen no dawn
When the power of Gods was still young