Vader

Tutaj zakładamy tematy o zespołach metalowych!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

quasi-symfoniczne podkłady są jakimś urozmaiceniem, ale pojawiają się sporadycznie. We frakturze gitarowej i ogólnie aranżacyjnej, tak jak pisał Sebol, bez zmian.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Można mieć uwagi do ostatnich płyt Vader, ale koncertowo wciąż mordują. Wczoraj to potwierdzili
K0stek

Post autor: K0stek »

Od 2006 widziałem ich 3 razy i za każdym było coraz nudniej akurat. Chociaż nowego składu na żywo jeszcze nie miałem okazji oglądać.

Widocznie zastrzyk świeżej krwi wyszedł zespołowi na dobre
K0stek

Post autor: K0stek »

Last Axeman pisze:Widocznie zastrzyk świeżej krwi wyszedł zespołowi na dobre
Jeszcze żeby to się przełożyło na kompozycje na nowym albumie...

Tu raczej na zbyt wiele nie liczę. 2 udostępnione kawałki z nowego albumu to typowy Vader. Pewnie będzie dobrze/bardzo dobrze, ale znów tak samo.
Atreju

Post autor: Atreju »

Sebol pisze:Atreju napisał:Na "Impressions..." odgrzali kotlety? To kiedy niby grali z podkładami quasi-symfonicznymi?Rzeczywiście, strasznie ich tam dużoChodzi chłopczyku o riffy i ogólne aranże kawałków, prawie wszystkie już na wcześniejszych albumach były i to o wiele lepiej podane.
Atreju pisze:Na "Impressions..." odgrzali kotlety? To kiedy niby grali z podkładami quasi-symfonicznymi?
Zdanie chłopczyków, którzy metalu zaczęli słuchać po 1993 roku, a już na pewno tych, którzy zaczęli w roku 2002 mam w głębokim poważaniu i wycieram sobie nimi nos.
Sebol

Post autor: Sebol »

Atreju pisze:Sebol napisał:Atreju napisał:Na "Impressions..." odgrzali kotlety? To kiedy niby grali z podkładami quasi-symfonicznymi?Rzeczywiście, strasznie ich tam dużoChodzi chłopczyku o riffy i ogólne aranże kawałków, prawie wszystkie już na wcześniejszych albumach były i to o wiele lepiej podane.Zdanie chłopczyków, którzy metalu zaczęli słuchać po 1993 roku, a już na pewno tych, którzy zaczęli w roku 2002 mam w głębokim poważaniu i wycieram sobie nimi nos.
Sebol pisze:Atreju napisał:Na "Impressions..." odgrzali kotlety? To kiedy niby grali z podkładami quasi-symfonicznymi?Rzeczywiście, strasznie ich tam dużoChodzi chłopczyku o riffy i ogólne aranże kawałków, prawie wszystkie już na wcześniejszych albumach były i to o wiele lepiej podane.
Atreju pisze:Na "Impressions..." odgrzali kotlety? To kiedy niby grali z podkładami quasi-symfonicznymi?
Mimo, że słuchasz metalu już tak długo, mentalnie nadal jesteś chłopczykiem.
I w sumie po tym jaką wiedzą się popisujesz tutaj czasem, powinieneś się wstydzić przyznać, że aż tak długo w tym siedzisz.

Post autor: Atreju »

Wiesz jak się przejmuję i gdzie mam takie teksty z piaskownicy, prawda?
Jeszcze powiedz, że jestem gupi i pokaż mi język defmetalofcu niedzielny.
Sebol

Post autor: Sebol »

Atreju pisze:Wiesz jak się przejmuję i gdzie mam takie teksty z piaskownicy, prawda?Jeszcze powiedz, że jestem gupi i pokaż mi język defmetalofcu niedzielny.
Wymagasz ode mnie, żebym zachowywał się w twoim stylu?
Jesteś chyba niepoważny

Wróć do „Zespoły”