Halford
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Bartek (BD)
- Last Axeman
Ivanhoe pisze:xarex napisał:C=R lub tez R=CNależy pamiętać, że f(x)=1x=constansf = formaWtedy równanie R=C tudzież C=R będzie prawdziwe. Musiałem to uzupełnić, bo wzór powinien teraz przyjąć postać f[C(x)=R(x)]=1
Po co wydziwiać. Przecież relacja równości jest symetryczna.xarex pisze:C=R lub tez R=C
Aż się boję pomyśleć, kiedy kupię "Resurrection".
Może za 10 lat, chyba że dzisiaj wygram w dużego lotka, bo akurat zagrałem wracając z kultowej speluny ShockRock.
Slow Down, Drive czy Lock and loaded - nie ortodoksyjne ? znaczy nieklasyczne ? jakim cudem ?Bartek (BD) pisze:Już nie mam pewności, która lepsza. Powiadają, że "Resurrection" jest bardziej klasyczna, a "Crucible" bardziej nowoczesna - cóż, utworom "God Bringer Of Death" i "Fetish", które trafiły na zremasterowaną wersję "Resurrection", zdecydowanie bliżej jest do stylu z "Crucible", natomiast znane z pierwszego wydania "Resurrection" kawałki takie jak "Slow Down", "Twist", "Drive" czy "Lock and Loaded" trudno uznać za ortodoksyjnie heavymetalowe.
- Oenologist
Nabyłem debiut/powrót gieja. W sumie dawno nie słuchałem, miałem na taśmie swego czasu. Jak przyjdzie to sobie odświeżę, ale coś czuję, że będzie tak jak Accident Of Birth - przyjdzie, odświeżę, rozczaruję się, okrzyknę przecietnym albumem i wrócę do The Chemical Wedding
In Satan's name, You're exculpated from blame, for your world turning to black
Alas the deer shoot back, before we destroy it all.