Perypetie codzienne

Dobra, tutaj możecie pogadać o laskach lub facetach, szkole, studiach, pracy, wakacjach, podróżach, perypetiach codziennych i niecodziennych - w zasadzie o wszystkim, o czym nie gawędzicie w innych Działach, z wyjątkiem POLITYKI. O niej nie rozprawiamy.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Olej

Post autor: Olej »

no jasne ze nie musisz
wydawalo mi sie ze jak ktos sie w merytorycznej dyskusji dzieli swoja opinia to po to zeby cos przekazac a nie zeby sobie popierdolic dla samego pierdolenia, no ale oczywiscie nie kazdy musi miec taki zdanie
wolny kraj w koncu

Post autor: evildead »

Kamilbolt pisze:Sęk w tym, że ja doskonale wiem, o czym piszę. Być może nie potrafię swojego punktu widzenia przedstawić w sposób zrozumiały dla wszystkich, ale jak rzekłem, nie muszę się z niczego tłumaczyć.
czyli generalnie tak naprawdę nie walisz piramidalnych bzdur ale jest to tak trudne do pojęcia dla reszty że wolisz to zamaskować pisząc bzdury tak?
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

No cóż, łatwiej wmawiać panu x i przekonywać innych, że bredzi zamiast spróbować się wysilić na argumenty, które obalą tezy postawione przez pana x. Jakże to typowe dla większości użytkowników polskiego internetu.
Ech, skoncentruję się na innych rzeczach zostawiając tą dyskusję innym.
evildead

Post autor: evildead »

Kamilbolt pisze:No cóż, łatwiej wmawiać panu x i przekonywać innych, że bredzi zamiast spróbować się wysilić na argumenty, które obalą tezy postawione przez pana x. Jakże to typowe dla większości użytkowników polskiego internetu.Ech, skoncentruję się na innych rzeczach zostawiając tą dyskusję innym.
nie bardzo mi się chce to wyliczać bo zaraz wpadnie tu jakiś modek i pokasuje posty jako zbyt polityczne
więc tak na szybko:
1. "gruba kreska" to doktryna polityczna z expose a nie ustawa/rozporządzenie, więc nie ma co podpisywać
2. nawet jeśli "podpisać" = "stosować" to Mazowiecki właśnie ją STOSOWAŁ, dlatego przerżnął wybory z Wałęsą który występował w nich jako "przyspieszacz z lustracyjną siekierą" (hasło A. Michnika)
3. Wałęsa, jako autor koncepcji "przyspieszenia" skupił wokół siebie ludzi którym było ono bardzo bliskie, a potem konsekwentnie wbijał im kosę w plecy aż do nocnej zmiany właśnie.
tak więc masz rację w około 5-10%

Post autor: Władca Much »

To, że media robią hałas wokół znanych nazwisk, to oczywiste - ludzi interesuje sensacja, nie statystyka :]
Nieciekawa sytuacja była, burdel i chlew - to trzeba przyznać
Jaka koalicja, taki rząd (...)
Kamilbolt ...trochę się doinformuj
Kamilbolt

Już zrobiłem rekonesans odnośnie grubej teczki i jak rzekłem wcześniej, Mazowiecki tak czy siak jest odpowiedzialny za brak dekomunizacji.
To wszystko, co mam do powiedzenia odnośnie tego wątku perypetii życia codziennego.
Czas wrócić do rzeczywistości, jako że żałoba narodowa i uroczystości pogrzebowe pary prezydenckiej już się zakończyły. Chyba już można co nieco pogadać o prezydenturze Kaczyńskiego, podsumować i ocenić.
oblak

Post autor: oblak »

Lubiłem gościa. 9/10

Post autor: piciu6 »

Kamilbolt pisze:. Chyba już można co nieco pogadać o prezydenturze Kaczyńskiego, podsumować i ocenić.
Nie ma o kim , ani o czym , bo o przypieprzeniu w ziemię powiedziano w zeszłym tygodniu wszystko , a polityki mieliśmy nie rozwijać . Bez odbioru.
Kamilbolt

A zatem postanowione
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

Powoli dochodzę do siebie po weekendowym weselu (ale nie Kirkowym
). Fajnie było ale 1500 kilosów z kolanami pod brodą w ciągu 3 dni, permanentny kac i niemal całkowity brak snu przez 3 noce to już niestety nie takie hop siop jak kiedyś...

Wróć do „Hyde Park”