Cirith Ungol
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
-
Neckbreaker
Cirith Ungol
Zauważyłem, że na forum są fani Manilla Road, więc pewnie znajdą się też miłośnicy Cirith Ungol. Jest to stary zespół z USA, o bardzo skromnej, a zarazem bardzo smakowitej dyskografii.
Podobnie jak w przypadku niektórych kapel (np Mercyful Fate) wokal jest tutaj przeszkodą dla pewnej części słuchaczy. Nie ukrywam, że głos Tima Bakera czasami również mnie razi (zwłaszcza na albumie King of the Dead, który mimo wszystko lubię).
Najbardziej podoba mi się pierwsza płyta - Frost And Fire, ale każdą uważam za niezłą porcje epickiego heavy metalu.
Ktoś słucha?
Podobnie jak w przypadku niektórych kapel (np Mercyful Fate) wokal jest tutaj przeszkodą dla pewnej części słuchaczy. Nie ukrywam, że głos Tima Bakera czasami również mnie razi (zwłaszcza na albumie King of the Dead, który mimo wszystko lubię).
Najbardziej podoba mi się pierwsza płyta - Frost And Fire, ale każdą uważam za niezłą porcje epickiego heavy metalu.
Ktoś słucha?
-
Neckbreaker
- progmetall
-
Neckbreaker
Neckbreaker pisze:Ivanhoe napisał:Ale nie dla wszystkich posiadanie dyskografii = posiadanie oryginałów. Dlatego też wybieram pośredni wariant, czyli piszę "mam na CD", albo "mam na półce". Mpchujek na półce raczej nie postawisz.Wypalone na cd postawisz
O, niektórzy "recenzenci" tak robią i wrzucają recki takich płyt na swój portalIvanhoe pisze:Ale nie dla wszystkich posiadanie dyskografii = posiadanie oryginałów. Dlatego też wybieram pośredni wariant, czyli piszę "mam na CD", albo "mam na półce". Mpchujek na półce raczej nie postawisz.
.