Mastodon - Crack The Skye (2009)

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Meltorm

Post autor: Meltorm »

piciu6 pisze:no bo Heathen ostatnio to tylko te ...... no .....mordercze kleszcze sarkazmuczy jakoś tak
Hehe, też to zapamiętałem
Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

Kirk pisze:Tymczasem na serwisie same pozytywne komantarze.[link widoczny dla zalogowanych]
W końcu padło kilka pozytywów.
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

To i ja swój dorzuciłem
Awatar użytkownika
Kirk

No brawo!
Nie myślałem, że to aż tak znaczący dla Ciebie album.
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

Szybkie sprawne autopranie robi swoje. Album teraz odstawiłem do czasu aż kupie sobie oryginał (czyli za tydzień, jak wrócę ze Słowacji z Matosa i coś mi zostanie pieniędzy
) ale z każdym odsłuchem podobał mi się coraz bardziej więc to 9/10 to jeszcze nie jest ocena ostateczna.
Awatar użytkownika
Kirk

No i w komentarzach dostalismy po piórach za zmiany na serwisie.
A Memorius nas ostrzegał:
skoro powiadacie że takie dobre to że aż płytą miesiąca zostało to się skusiłem aby przesłuchać. z trudem bo z trudem ale dzięki ogromnej sile woli dotrwałem do końca tego koszmaru. tak patrzę na co tam głosowaliście na tym forum i widzę kilka mocnych pozycji idealnie pasujących do miana płyta miesiąca w serwisie powermetal jak chociaż Antigama, Wolves In The Throne Room, Pestilence czy Samael. kurwa ktoś tam ma nieźle najebane !!!
co to jest ? to już nie nagrywa się power metalowych płyt ?
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Zróbmy sobie 2 głosowania na płytę miesiąca. Jedno na serwisie, a drugie na forum
Będzie wilk syty i owca cała
Awatar użytkownika
Kirk

Nikt nie zabrania 'krzrzykaczom' zapisać się na forum i głosować.
Nie zrobią nic, a potem podnoszą wielkie larum. Poza tym ten album zasługuje na to miano, więc nie wiem o co halo?
Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

jest demokracja czy nie ? płyta wybrana i mieć w dupie naleźy wszelkie sprzeciwy i komentarze krytyczne , niech sobie mózgi trochę przewietrzą a jak ktoś woli kiszenie ogóra wtym samym słoiku to ma w odwodzie grupę starszakow niedaleko .

Post autor: Atreju »

Kuźwa. Co się stało z wokalem? Kiedy już zdążyłem się przyzwyczaić do tego wokalu, core'owego, a później nawet go polubić, to teraz całkowita odmiana.
Pierwszy odsłuch i podoba mi się. Chyba będzie lepiej niż na nieudanym "Blood Mountain".

Wróć do „Płyty”